welkom bij schoonheidssalon MeTi in Tilburg

 

home

behandelingen

acties/nieuws

producten

prijzen

contact

 

 

Bij Schoonheidssalon MeTi kunt u kiezen uit een ruim scala van behandelingen om de keus wat te vereenvoudigen vindt u hier een uitgebreide beschrijving.

Het is vanzelfsprekend dat alle producten afgestemd worden op het huidtype, en de wensen van de klant.

Basis behandeling: reiniging van het gezicht met een reinigingsproduct, diepte reiniging met een peeling afhankelijk van het huidtype een korrel of enzymen peeling, vapozone het openen van de poriën met behulp van stoom, onzuiverheden verwijderen, afsluiting met een lotion en een verzorgende dag/nacht crème.

Basis behandeling plus: Uitbreiding van de basis behandeling met een crème masker, tussen de afsluiting en het onzuiverheden verwijderen.

Uitgebreide huidverzorging: Reiniging van gezicht en decolleté met een reinigingsproduct, epileren modelleren van de wenkbrauwen, dieptereiniging met een peeling afhankelijk van het huidtype een korrel of enzymen peeling, vapozone het openen van de poriën met behulp van stoom, onzuiverheden verwijderen, ampul met geconcentreerde werkstoffen aanbrengen op gezicht en decolleté, massage, crème masker, afsluiting met een lotion en een verzorgende dag/ nacht crème.

Beauty concept: Voor iedereen die van afwisseling houdt een zeer luxe behandeling met exclusieve producten die een hoog gehalte aan werkzame stoffen bevatten. Behandelingen die door het jaar heen worden aangepast aan het jaar getijde en wat de huid op dat moment het meest nodig heeft. De behandelingen wisselen 7 keer per jaar van producten en behandel methode.

  • ·         Januari/februari: Harmonizing Winter wonderful behandeling speciaal voor de koude gure wintermaanden, de huid wordt verzorgd met heerlijk ruikende producten op basis van o.a. granaat appel en cranberry extracten die roodheden kalmeren en het vocht en vet gehalte van de huid weer op peil brengen.        

  • ·         Maart/april: Thalasso intensiv Behandeling met producten op basis van zeewater, plankton en algen die een hoge concentratie bevatten van o.a. vitamine a, b, c, e,     minerale en spore elementen deze beschermen de huid tegen anti oxidanten en verstevigen zelfs de meest gevoelige huid. Het masker bij deze behandeling is een koud modellage masker met o.a. damask rozen olie door het afsluitende effect worden alle werkstoffen goed door de huid opgenomen resultaat een stralende frisse huid.

  • ·         Mei/juni: Aloë vera behandeling met producten op basis van aloë vera en cactus speciaal geschikt voor de vocht arme huid die wel een extra oppepper kan gebruiken. De huid wordt intensief gevoed en roodheden, droge huiddelen en irritaties verdwijnen, de huid is klaar voor de zomer.

  • ·         Juli/augustus: Artic brees behandeling sterk verkoelende behandeling op basis van gletsjer water en pool vruchten en kruiden, verhoogt de weerstand van de huid en beschermd tegen vrije radicalen. Het masker wordt in gemasseerd met speciale koele kogels wat de opname van de werkstoffen bevorderd.

  •  September: Caviaar behandeling intensive nazomer behandeling, die de beschadigde huid regenereerd. Met matricol vliesmasker en massage met multi vitamine gel en Delight massage butter, voor een zachte soepele huid.

  • ·        Oktober: Milk en honey behandeling met gelee royale en melk proteïne, ontspannende behandeling ter ondersteuning van de ph waarde, bevordert de doorbloeding en zorgt voor een elastische huid.

  • ·       November/december: Active age wine essentials behandeling met extracten uit druiven en wijnranken. Helpt schadelijke invloeden van buitenaf te vermijden anti-aging activeert de stofwisseling en de celvernieuwing bevorderd de elasticiteit van de huid. Met speciaal oog masker en oog contour massage.

Acne behandeling: Behandeling om de huid intensief te reinigen en opnieuw in balans te brengen. Er wordt gewerkt met producten die de huid ontvetten de talg productie reguleren, kalmeren en nieuwe irritaties tegen gaan. De behandeling is ook geschikt voor jongeren met een onreine huid.

Acne behandeling plus: Behandeling om de huid intensief te reinigen en opnieuw in balans te brengen. Er wordt gewerkt met producten die de huid ontvetten de talg productie reguleren, kalmeren en nieuwe irritaties tegen gaan. De behandeling heeft een speciaal klei masker en een massage met bergkristallen. Behandeling is ook geschikt voor jongeren met een onreine huid.