Pedicure Behandeling

Basis Pedicure:
Knippen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, overtollig eelt verwijderen, likdoorns verwijderen, ingroeiende nagels losmaken en drukvrijleggen, korte massage met voetcrème.

Wellness pedicure:
Knippen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, overtollig eelt verwijderen, voeten scrub gevolgd door een uitgebreide massage en een voeten masker.

Nagels lakken met gellak:
Knippen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, lakken met een lang houdbare gellak in een door u gewenste kleur.

Pedicure diabetische/reumatische voet:
Anamnese van de voet, Knippen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, overtollig eelt verwijderen, likdoorns verwijderen, ingroeiende nagels losmaken en drukvrijleggen, korte massage met voetcrème.
Voor veel patiënten geld dat er vergoeding via de zorgverzekering of huisarts mogelijk is.

Orthese maken:
Met deze techniek wordt een op maat gemaakt voet of tenenstukje gemaakt om een drukplek te ontlasten, en zo pijnklachten te verhelpen.

Nagelbeugel:
Met deze techniek wordt een nagelbeugel op de nagel geplaatst zodat ingroei en pijnklachten verdwijnen. De nagelbeugel is een metalen draadje of strip die op de nagel gelijmd wordt en met de nagelplaat mee groeit, na een paar weken wordt hij verwijdert en opnieuw geplaatst. Dit wordt een aantal keer herhaald tot de nagel geen klachten meer geeft.

Locatie

Schoonheidssalon MeTi
Smalbroekstraat 10
5035 HC Tilburg

Tel. 06-17468494
E-mail pedicuremeti@outlook.com

Openingstijden

Maandag: 8:30-17:00 – 19:00-21:00
Dinsdag: 8:30-17:00 – 19:00-21:00
Woensdag: 8:30-17:00
Donderdag: 8:30-17:00
Vrijdag: gesloten 

*Behandelingen alleen op afspraak